Vi bjuder in allmänheten till en kostnadsfri föreläsning som kommer att äga rum den 2 juni kl. 19.00 – 20.15 via Zoom. Sprid gärna detta bland vänner och bekanta, antingen via tips eller med hjälp av vårt event på facebook (ni hittar det på vår sida: Kvinnojouren Ellinor).

Här anmäler du dig till föreläsningen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWFWjWfN-zN0A7vWB4zRK7u4dXbrNQFwnBd_kCtvaiXmogBw/viewform

Du kommer tillsammans med en bekräftelse på din anmälan få ett mail med länk till föreläsningen.

Syftet med föreläsningen är att sprida kunskap och förståelse kring hur mäns våld mot kvinnor kan se ut i verkligheten, och hur det drabbar kvinnor och barn som utsätts. Den här föreläsningen riktar sig framför allt till dig som inte har så mycket tidigare kunskap eller erfarenhet i ämnet och kommer ta upp kortfattad information om Kvinnojouren Ellinor i Linköping, ”Vad är våld?”, våldets konsekvenser och eftervåld.

Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor. Du som redan har grundläggande kunskap är självklart också välkommen att lyssna på hur vi, utifrån vår ideologi och erfarenhet, ser på samhällsproblemet – mäns våld mot kvinnor.

VARMT VÄLKOMNA!